Mieli mokytojai,

noriu nuoširdžiai pasveikinti visus pedagogus su profesine švente!

Manau, kad dirbate vieną sudėtingiausių darbų, taip reikalingą normaliam žmonijos egzistavimui ir vystymuisi. Puikiai suprantu, kad už jį nėra tinkamai atlyginama, patiriate nuolatines reformas, trūksta pastovumo, saugumo, dažnai ir padėkos žodžio ne visada susilaukiate, bet ši profesija (nors greičiau gyvenimo būdas nei profesija), mano manymu, yra iš pašaukimo ir ją pasirinkę žmonės yra stipresni, galintys išgyventi visas negandas.


Džiugu, kad bent šią dieną visas dėmesys, dėkingumas ir visi gražiausi gėlių žiedai yra skirti Jums - mieli ir brangūs Mokytojai! Linkiu niekada nepalūžti, išsaugoti stiprią sveikatą, išlaikyti kūrybingumą ir nuoširdžiai vykdyti Jums patikėtą tikslą - vesti mokslo ir žinių keliu!

O labiausiai noriu pasveikinti savo mokytojus, su kuriais teko susidurti mokymosi kelyje. Tariu nuoširdų ačiū Igliškėlių pagrindinės mokyklos mokytojams, Marijampolės kolegijos technologinės gimnazijos skyriaus mokytojams, Marijampolės kolegijos dėstytojams ir Kauno technologijos universiteto dėstytojams.
Be Jūsų indėlio aš nebūčiau ten, kur dabar esu ir nebūčiau toks, koks dabar esu.

Su švente mielieji!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą