Laimingų 2012-ųjų!

Mielieji,

tirpstant pirmam šių metų sniegui ir laikrodžiui skaičiuojant paskutines šių metų minutes, noriu visiems palinkėti laimingų ateinančių drakono metų!

Tegul 2012 metai būna kupini naujų minčių, energijos, stiprios sveikatos, neblėstančio entuziazmo, noro padėti ir siekio kurti geresnę aplinką ne tik sau, bet ir aplink esantiems.

Linkiu, kad ateinantys metai būtų visokeriopai geresni ir tikiu, kad tai didesne dalimi nuo mūsų pačių priklauso! Drakoniško ryžto, mielieji!

12 Tarybos posėdis

Paskutinis šiais metais vykęs Tarybos posėdis buvo pats trumpiausias, suspėjome viską išspręsti per nepilnas pora valandų.

Pagrindinis klausimas - biudžeto patikslinimas, priimtas be didesnių diskusijų, nes viskas labai aišku. Perskirstėme iš ten kur sutaupyta, į ten kur labiausiai trūksta.
Žinoma, nuotaikos ne kokios, nes jau matosi, kad nepavyks viso suplanuoto biudžeto surinkti, bet svarbiausia, tikrai pavyks sumokėti visiems darbuotojams darbo užmokestį.
Planuojamas deficitas apie 3 mln. Lt, konkrečiai paaiškės, kai bus suvesti gruodžio finansiniai srautai. Nesurinkto biudžeto pagrindine priežastimi laikome sudėtingą mokesčių administravimą, nes buvo suplanuota, kad pavyks surinkti gerokai daugiau gyventojų pajamų mokesčio, kadangi mieste šiais metais vyko labai dideli statybos darbai, kurie, dėl gero oro, vyksta iki šiol, tačiau pasikeitusi mokesčių administravimo sistema taip komplikavo padėtį, kad VMI net negali pasakyti, kiek Marijampolėje šio mokesčio surinkta.

Su nuostabiausiomis metų šventėmis!

Mielieji,

sulaukėme nuostabiausių švenčių metuose, kurios kasmet dovanoja gražiausias akimirkas, spinduliuoja nuoširdumu, šiluma, suburia šeimas, draugus, pažįstamus ir užpildo širdį nuoširdžiais jausmais.

Visiems savo draugams, pažįstamiems, kolegoms, visiems žmonėms linkiu nepakartojamų akimirkų, nuoširdžių dėkingumo ir sveikinimo žodžių, vaikiško juoko, šiltų apkabinimų, daugiau žmoniškumo ir meilės šalia esančiam!

Tikiu, kad visi mes per šv. Kalėdas turime daugiau meilės, esame draugiškesni ir artimesni vieni kitiems, todėl tegu šios geros emocijos nepaleidžia mus visu metus!

Švęskime ir linksminkimės!

Tapau Jaunimo reikalų tarybos pirmininku

Gruodžio 8 d. Marijampolės savivaldybės administracijoje vyko pirmas naujai suformuotos Jaunimo reikalų tarybos posėdis. Aš buvau išrinktas šios tarybos pirmininku. Pirmininko pavaduotoju išrinktas Andrius Jasinskis, Marijampolės Rotaract klubo prezidentas.

Prisistatydamas išsakiau kai kurias savo mintis. Mano nuomone, Jaunimo reikalų taryba turi gerokai aktyviau dirbti, nes 4 posėdžiai per metus tikrai nėra pakankamai, norint kažką reikšmingo nuveikti. Privalome žiūrėti ne tik į mokyklinio amžiaus jaunimą, bet ir į kitų amžiaus grupių problemas.