17 Tarybos posėdis

Vienas trumpiausių Tarybos posėdžių savo darbotvarke.

Pagrindinis klausimas - Mero pavaduotojo Algio Žvaliausko atleidimas ir naujo pavaduotojo rinkimai. Frakcija "Kairioji politika savivaldoje" iš savo gretų pašalino Algį Žvaliauską ir keitėsi valdančioji dauguma. Vietoje krikčionių partijos dviejų tarybos narių, prie koalicijos prisijungė trys Liberalų sąjūdžio nariai, todėl naujuoju Mero pavaduotoju slaptu balsavimu buvo išrinktas Gintautas Stankevičius.


Taip pat, ryšium su naująja koalicijos, buvo patvirtinta Mero padėjėjo pareigybė, kuri kol kas lieka laisva iki kol bus rasta tinkama kandidatūra šiai vietai.

Paskyrėme atstovą į komisiją Marijampolės laisvosios ekonominės zonos geriausiam verslo planui parengti ir steigėjų grupei parinkti. Juo tapo Artūras Venslauskas, kuris  turėtų būti paskirtas Plėtros, ūkio ir verslo vystymo komiteto pirmininku.

Į Marijampolės savivaldybės plėtros strateginiam planui rengti darbo grupę paskyrėme Marijampolės jaunimo organizacijų tarybos "Apskritas stalas" pirmininkę Gintarę Ramanauskaitę (vietoje buvusio pirmininko Mariaus Čepono) ir Edviną Šalčiūną, Marijampolės kolegijos studentų atstovybės prezidentą (vietoje buvusios prezidentės Gintarės Dobilaitės).

Perdavėme turtą Marijampolės sveikatingumo centrui „Sveikatos banga“, kuriame bus įrengta antra pirtis, nes dabartinė, baseine esanti, netalpina visų norinčių.

Pritarėme ir skyrėme pinigus projektui „Kempingo Marių parke plėtra“, tolimesniems darbams vykdyti.

Pritarėme ir skyrėme pinigus projektams „Žvyrkelio Opšrūtai II - Igliauka (Igliaukos sen.) bei „Žvyrkelio Želsva - Naujiena - Išlandžiai (Liudvinavo sen.) rekonstrukcijai ir asfaltavimui.

Tokia trumpa informacija iš 17 Tarybos posėdžio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą