19 Tarybos posėdis

Po vasaros pertraukos įvyko 19 Tarybos posėdis, kuriame svarstėme 39 klausimus.

Pagrindinis klausimas buvo bendrojo plano tvirtinimas, kuris sukėlė nemažai diskusijų. Visų pirma tai gana vėlokas klausimo pateikimas svarstymui, kurio pasekoje dalis narių norėjo atidėti šį klausimą, tačiau tokios prabangos sau leisti negalėjome, nes jo rengimas labai ilgai užtruko ir be jo žmonės ir įmonės negalėjo vykdyti daugelio veiksmų: nuo žemių nuosavybės susitvarkymo iki bažnyčios statybų. Pastebėti trūkumai bus šalinami ateityje, nes greičiausiai dar ne kartą teks jį koreguoti.

Patvirtinome Marijampolės miesto pėsčiųjų ir dviračių takų specialųjį  planą. Tiesa iki tobulybės dar gana toli su juo, bet visos dviračių takų infrastruktūros įrengimas brangus ir laiko reikalaujantis darbas, todėl visi tikslesni sprendiniai ir papildymai bus detaliuosiuose kvartalų planuose ir techniniuose projektuose. Žinoma, kad būtume jais patenkinti labai svarbu dalyvauti viešuosiuose svarstymuose ir ten reikšti mintis, pastabas ir pageidavimus.

Su TARPTAUTINE JAUNIMO DIENA!!!


Šią dieną siekiama daugiau dėmesio skirti jaunimo problemoms, skatinti jaunimą aktyviau dalyvauti visuomeninėje veikloje, todėl linkiu visiems jauniems žmonėms būti aktyvesniais, solidaresniais, drąsesniais, daugiau dirbančiais, daugiau siekiančiais ir visa keičiančiai!

Aš tikrai tikiu, kad jaunimas ne ateitis, bet dabartis, tačiau mums tai reikia įrodyti savo siekiais, idėjomis ir, žinoma, darbais!

Geriausias laikas pradėti yra šiandien! Su švente - TARPTAUTINE JAUNIMO DIENA!!