Esu dėkingas už parodytą pasitikėjimą!

Per pastaruosius du mėnesius, kai Marijampolės socialdemokratų grupėse vyko kandidatų kėlimas į Skyriaus pirmininkus, susitikdamas su bičiuliais, dalyvaudamas grupių susirinkimuose, diskutuodamas apie skyriaus ir Marijampolės dabartį ir ateitį įsitikinau, kad žmonės pasiruošę ne tik darbų tęstinumui, bet pokyčiams, kurių iš mūsų reikalauja visuomenė.


Partijos kolegos mato stiprią, klestinčią ir perspektyvią Marijampolę, į kurią grįžta žmonės, didėja darbo vietų, gyvena laimingi ir aplinka patenkinti piliečiai. Tokią Marijampolę matau ir aš!

Esu tikras, jog tik suvieniję jėgas, petys petin - jaunimas su vyresniaisiais, paprasti darbininkai su vadovais, mokytojai su mokiniais, visi kartu galime atsinaujinti ir su naujomis jėgomis tęsti darbus, kurie neatpažįstamai pakeitė Marijampolę sustiprindami jos įvaizdį ir pagerindami žmonių gyvenimo kokybę.

Dar patrauklesnis miestas, dar stipresnė bendruomenė, pasitikėjimu grįstas bendravimas – tai iššūkiai, kuriuos laikau svarbiausiais ir kurie Marijampolės socialdemokratams tikrai yra įveikiami.

Kad tai pasiektume esu pasiruošęs sutelkti visą Marijampolės socialdemokratų bendruomenę, suburti visą jos potencialą. Čia mano tikslai – daugiau demokratijos, daugiau nuomonių raiškos ir iniciatyvų.

Turiu viziją, kad ateityje skyriaus pirmininką rinktų visi Marijampolės skyriaus nariai, kad kiekvienas bičiulis atrastų save įvairiose organizacijos veiklose, politiniuose procesuose, kad išsakytų savo nuomonę, o svarbiausia būtų išgirstas.


Mieli Bičiuliai, noriu nuoširdžiai padėkoti už man parodytą pasitikėjimą. Tikrai nemaniau, kad tarp visų iškeltų kandidatų sulauksiu didžiausio Jūsų palaikymo. Tai džiugina, bet tuo pačiu su didele atsakomybe įpareigoja siekti Jūsų lūkesčių išpildymo.

Visą šį kandidatų kėlimo laikotarpį bendraudamas su Jumis pamačiau, kad matome vieną kryptį, kaip užtikrinti sėkmingą skyriaus ateitį, todėl noriu tartis ir toliau, dar aktyviau pristatydamas savo viziją planuojamą veiklą ir siūlomą kryptį partijai.

Ačiū ir tiems, kurie rinkosi kitus kandidatus, nes pasirinkimų įvairovė užtikrina pažangą, demokratiją ir nuomonių laisvę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą